HISTÒRIA DE SUPERACIÓ PERSONAL I AGRAÏMENT A UN COMPANY - GFI Marcha Ciudad València
historia de superacion personal y agradecimiento a un companero

HISTÒRIA DE SUPERACIÓ PERSONAL I AGRAÏMENT A UN COMPANY

Hola soc Jorge Monterde Díaz, i esta és la meua història. És una història de superació personal i d’agraïment a un company que va estar al meu costat en els moments més difícils.

Dissabte passat vaig poder llevar-me una de les espines que portava clavades des de fa uns anys, finalitzant amb èxit una Marxa cicloturista de les grans, de les dures , la Marxa Ciutat de València  de 190 Km .

Fa uns sis anys em vaig trobar en l’UCI de l’Hospital de Requena, a causa, en teoria, d’un infart de miocardi que va provocar que les meues il·lusions com a esportista aficionat s’enfonsaren i després d’any i mig amb una pericarditis que es repetia contínuament em van diagnosticar una espondilitis anquilosarte. Actualment, gràcies als avanços mèdics que existeixen i per força i ànims que he rebut dels meus companys he aconseguit sentir-me de nou realitzat a nivell esportiu.

Per tant, vull donar les gràcies a la meua família per intentar comprendre’m i permetre’m eixes llargues eixides amb la colla del Club Cicloturista de Requena.

Jo no oblide i he de dir que si estic muntat en una bici és gràcies al meu company Josean Ponce, a qui li dedique este assoliment des del cor. Des del primer dia venies a veure’m a casa i em portaves coses de la bici i em mantenies al dia d’este món, encara que pot ser que tu dubtares que jo poguera tornar a pujar a una bici sempre em deies que tornaria.

El Dissabte vam viure mil peripècies però vas tornar a estar al meu costat fins a portar-me a la meta.

Només espere que este xicotet assoliment servisca perquè altres persones que pateixen dolor contínuament vegen que gràcies a la determinació i l’esforç podem continuar sent feliços.

Gràcies, i si les forces ens acompanyen fins a la pròxima.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba