NOVETATS #MCV2020: EL REGISTRE DE TEMPS ES FARÀ JUST ABANS DE L'ARRIBADA A l'HOTEL LES ARENES - GFI Marcha Ciudad València

NOVETATS #MCV2020: EL REGISTRE DE TEMPS ES FARÀ JUST ABANS DE L’ARRIBADA A l’HOTEL LES ARENES

Com portes el retorn de les vacances?

Nosaltres amb moltes ganes d’obrir inscripcions l’1 d’octubre!

No et perdes les novetats que hem introduït perquè el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València continue sorprenent-te.

?Apunta: Hem millorat l’entrada a València!!

Gaudiràs com mai! El registre de temps es farà just abans de l’arribada a l’Hotel Les Arenes però hauràs de continuar fins a la Marina Real perquè constes en el registre d’arribada.

I perquè, a més, t’esperem amb tots els serveis que imagines: pàrquing de bicis i dutxes perquè et relaxes després de la teua gesta degustant una gustosa paella valenciana servida amb una bona beguda i amenitzada, com no, amb la millor música.

T’ho perdràs?

#MCV2020 EL TEU DESAFIAMENT.

ACONSEGUEIX LA TEUA INSCRIPCIÓ DEL GRAN FONS INTERNACIONAL MARXA CIUTAT DE VALÈNCIA AMB 52 ESMORZARS EN EL BAR L’ORONET

Atenció, atenció!

Aconsegueix la teua inscripció del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València amb 52 esmorzars en el Bar L’Oronet, el bar oficial de la #MCV2020. ?

?Què has de fer?

És tan senzill com eixir amb la teua colla, amics i amigues, família… asseure’t en eixa meravellosa terrassa i gaudir de la muntanya amb l’esmorzar oficial de la marxa. 

Amb cada esmorzar de la marxa que consumisques, t’encunyaran 1 casella en una cartilla que et donaran en el mateix bar. ?

? Què passa si sols m’interessa a mi participar en la marxa i els meus acompanyants demanen també l’esmorzar oficial de la marxa?

Perfecte per a tu, dis-los que t’encunyen cada esmorzar en la teua cartilla i així tardaràs menys temps a completar-ho. ?

?Puc triar el recorregut en la meua inscripció?

Per descomptat que sí, una vegada tingues completada la cartilla, en el mateix bar te la recolliran i et manarem un codi perquè realitzes la teua inscripció. ?

?Fins quan tinc per a emplenar la meua cartilla?

Fins a 15 dies abans de la marxa tens per a completar els 52 esmorzars.

Gaudirem d’un ric esmorzar en un ambient extraordinari! T’esperem en el Bar L’Oronet!

Recorda, la teua inscripció també inclou el súper Mallot de la marxa. ?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba